Badminton Vereniging Almere

Inschrijven clinics Yonex Dutch Open

Binnenkort vindt in Almere weer de Yonex Dutch Open plaats. En jij kunt er bij zijn! Dit top badmintonevenement wordt georganiseerd door de NBB in de Topsporthal in Almere en is dé gelegenheid om een keur aan nationale en internationale badmintoppers van dichtbij aan het werk te zien. Topwedstrijden gegarandeerd!

De NBB biedt de mogelijkheid aan groepen jeugdspelers van badmintonverenigingen om deel te nemen aan zgn. clinics. Met het toernooi in Almere wil ook de BV Almere daar graag naartoe met minimaal één groep jeugdspelers (zie ook de informatie hieronder. Deze groep zal begeleid worden door 4 begeleiders (trainers, assistent trainers en ouders).

Voor een bescheiden bedrag wordt je in de gelegenheid gesteld om én een clinic van een Nederlandse topspeler mee te maken, én om de rest van de dag topbadminton van dichtbij mee te maken. Een must voor elke badmintonliefhebber! Voor de clinic wordt wel een bepaald niveau verlangd, vandaar dat we mikken op de jeugdspelers vanaf de kleur Groen en hoger.

Geef je dus snel op door je naam te noteren op de inschrijvingslijsten op het jeugdprikbord in de zaal. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, maar het zou geweldig zijn als we met twee groepen naar dit badmintonspektakel toe kunnen. Je kunt een voorkeur opgeven voor de zaterdag of de zondag, waarbij we als voorkeur liefst de zaterdag zullen aangeven (meer en vaak ook leukere partijen), maar bij voldoende belangstelling ook nog kunnen uitwijken naar de zondag.

De clinics vinden plaats op zaterdag 17 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur en op zondag 18 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur.

Wil je meer informatie, kan je altijd bij Eddy Odijk terecht, of één van de trainers in de zaal. Per email: eddy.odijk@bvalmere.nl

Inschrijven voor clinics Yonex Dutch Open

Voorkeur voor dag:

Reageer op dit bericht (“Inschrijven clinics Yonex Dutch Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)