Badminton Vereniging Almere

Laatste kans op tickets met korting voor Yonex Dutch Open!

Donderdag 1 oktober sluit de kortingsactie waarbij u met extra korting tickets voor de Yonex Dutch Open kunt bestellen.

De Dutch Open wordt van dinsdag 13 tot en met zondag 18 oktober 2009 gehouden in het Topsportcentrum Almere. Kom kijken naar de Nederlandse en internationale toppers die daar hun wedstrijden spelen!

ls u via de Badminton Vereniging Almere uw tickets koopt krijgt u naast de reguliere voorverkoopkorting van 20% nog eens een extra korting van 20%. Een passe partout (volwassenen) wordt dan € 25,60, een dagkaartje (op 17 of 18 oktober) € 9,28.
Op de site van de Dutch Open http://www.dutchopen.nl vindt u nadere informatie over de voorverkoop.

Als u gebruik wilt maken van de voorverkoopmogelijkheden via de Badminton Vereniging Almere, stuur dan uiterlijk 1 oktober een email naar robbert.huisman@bvalmere.nl

Het bedrag voor de tickets kunt u overmaken naar onze rekening 302570470, ten name van Badminton Vereniging Almere. Wij zorgen ervoor dat u de tickets op naam kunt afhalen bij de infobalie van de Yonex Dutch Open 2009 tijdens de toernooidagen.

Voor de mensen die reeds naar Robbert Huisman gemailed hebben: wees gerust, uw bestelling is doorgekomen en zit in de molen!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Johan op 30-09-2009 om 22:31 uur

    "Voor de mensen die reeds naar Robbert Huisman gemailed hebben: wees gerust, uw bestelling is doorgekomen en zit in de molen!"

    Echt waar? je gaat je toch zorgen maken zonder reactie. :P

    ik zal het geld overmaken.

Reageer op dit bericht (“Laatste kans op tickets met korting voor Yonex Dutch Open! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)