Badminton Vereniging Almere

Nieuwe shuttlekarren

De vereniging heeft twee shuttlekarren aangeschaft ten behoeve van gebruikte veren shuttles. Nu is shuttlekarren wellicht een al te wijdse benaming, maar praktisch zijn ze wel en daar gaat het om. Dat betekent dat er afscheid genomen kan worden van oude winkelwagentjes, manden, vuilniszakken en dozen met gebruikte shuttles. In een gerenoveerde hal is dat ook geen gezicht meer.

Otto van Stenus heeft samen Jayne van Elten en Rob Kusters zo'n 24 vuilniszakken en 12 dozen met gebruikte shuttles zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd en dat alles heeft er uiteindelijk toe geleid dat er twee goed gevulde shuttlewagens zijn overgebleven. De uitzoekers worden bedankt, want de oude bestuurskamer, annex massageruimte ziet er meteen een stuk opgeruimder uit.

Reageer op dit bericht (“Nieuwe shuttlekarren ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)