Badminton Vereniging Almere

Nog één barvrijwilliger

De vereniging is nog op zoek naar één barvrijwilliger die eens in de vier weken de maandagavond bardienst wil draaien. Alle reguliere avonden zijn gevuld en het kan toch niet zo zijn dat we eens in de vier weken op de maandagavond de kantine gesloten moeten houden.

Informatie over bardienst draaien kunt U verkrijgen bij Ank Oosterling, telefoon 036-5314907 of stuur een mailtje naar ank.oosterling@bvalmere.nl

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ranjan Brijraam op 16-03-2014 om 21:44 uur

    Beste,

    Het lijkt me leuk om naast mijn baan als ingenieur eens in de 4 weken de bar te draaien als vrijwilligers werk. Ik doe dit ook weleens op feestjes zoals trouwerijen (van famillies) en verjaardagen.

    Ik ben een man van 28 jaar en woon in Almere. Ik heb mijn foto toegevoegd.

    Groeten,

Reageer op dit bericht (“Nog één barvrijwilliger ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)