Badminton Vereniging Almere

OpenDag op zaterdag 26 september 2009

Op zaterdag 26 september 2009 houdt de Badminton Vereniging Almere OpenDag in Sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk. Een ieder die kennis wil maken met de badmintonsport en met de Badminton Vereniging Almere in het bijzonder, is van harte uitgenodigd op zaterdag 26 september 2009 van 16.00 tot 18.00 uur.

Na het campingtonnen tijdens de vakantie, is er nu de mogelijkheid om echt te badmintonnen. En waar kunt U dat nu beter leren dan bij de club die al weer een aantal jaren in de eredivisie speelt, Badminton Vereniging Almere.
En over de eredivisie gesproken, aansluitend aan de OpenDag speelt team 1, Dekker Almere om 19.00 uur thuis tegen BC Victoria uit Hoensbroek. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met topbadminton!

Bij de Badminton Vereniging Almere wordt er iedere dag gebadmintond. Op de maandagavond, woensdagavond en vrijdagavond zijn met name de recreanten actief. Op de dinsdagavond en de donderdagavond vindt U met name de wedstrijdspelers in de badmintonzaal. Een badmintonzaal die specifiek is ingericht voor het beoefenen van de badmintonsport.
Ook kunt U als lid gratis gebruik maken van de sauna en het krachthonk!
En aangezien de jeugd de toekomst heeft, beschikt de Badminton Vereniging Almere ook over een uitstekende jeugdopleiding. De instroom van nieuwe jeugdleden vindt met name plaats op zaterdagochtenden.

Ook is er de mogelijkheid om overdag te badmintonnen bij de Badminton Vereniging Almere. Op de maandagmiddag van 13.30-15.30 uur en op de woensdagochtend van 9.00-11.00 uur en dan zijn er recreanten, (oud)wedstrijdspelers en ook jeugdspelers actief.

Voor informatie bel met:

Jeugd Ernst van Stenus 036-5324448
Recreanten Bianca Berkhout 036-5339976
Wedstrijdspelers Krijn Hoetmer 06-22471234
Badminton overdag Henk Staats 036-5313711

Tijdens de OpenDag zijn er trainers aanwezig om de eerste badmintonbeginselen bij te brengen en aan de eerste 50 leden die lid worden op de OpenDag krijgen een badmintonracket ter waarde van € 35,-- cadeau!

Tot ziens bij de Badminton Vereniging Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk.

Reageer op dit bericht (“OpenDag op zaterdag 26 september 2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)