Badminton Vereniging Almere

Stichting Bevordering Topbadminton zoekt vrijwilligers

De Stichting Bevordering Topbadminton (SBT) zoekt vrijwilligers voor de badmintonevenementen die de SBT jaarlijks organiseert in binnen- en buitenland. Het zijn bepaald niet de minste evenementen die door de SBT worden georganiseerd. Neem bijvoorbeeld de Dutch Open die van dinsdag 13 oktober tot en met zondag 18 oktober 2009 wordt georganiseerd in de Topsportcentrum in Almere. Ook voor dit evenement is de SBT op zoek naar vrijwilligers en onze vereniging heeft toegezegd actief vrijwilligers te werven binnen onze vereniging.

De SBT is op zoek naar:

1. Chauffeurs. Mensen die spelers en officials vervoeren van en naar vliegveld, treinstation, hotels, trainingslocatie en speelhal. Ook speciale klussen kunnen daaronder vallen, zoals het vervoer van onze uitrusting per vrachtauto.

2. Medewerkers opbouw en afbouw. Personen die ingezet kunnen worden bij het opbouwen, ombouwen en weer afbouwen van de hal. Te denken valt aan het leggen van banen, vloerbedekking, bouwen van Matchcontrol en VIP-tribune, plaatsen van attributen zoals stoelen en tafels, baanuitrusting enz. enz.

3. Lijnrechters. Personen boven de 16 jaar die in shifts (4 tot 8 uur) worden ingezet bij het lijnrechteren. Het liefst personen die ook inzetbaar zijn bij andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld de Eredivisie e.d. en eventueel zelfs buiten Nederland.

4. Specialisten. Mensen die ervaring hebben met ICT, audio en video. Zij moeten in staat zijn netwerken op te bouwen, te onderhouden en te bedienen, zowel datanetwerken, audio- en videonetwerken en 400 Volt/230 volts netwerken. Ook eenvoudige reparaties aan hardware moeten eventueel mogelijk zijn. Voor deze groep is het tevens mogelijk dat zij bij buitenlandse evenementen deel kunnen uitmaken van het Yonex ICT-Team, dat de locale organisatie ondersteund. Werkdagen (opbouw) kunnen 12 tot 14 uur duren, daar staat tegenover dat, indien alles loopt, alleen toezicht volstaat. Het nu lopende seizoen gaat het Yonex ICT-Team naar minimaal 22 buitenlandse toernooien zoals German Open, All England, Russian Open, en verder onder meer Bitburg Open, WK voor Veteranen, EK landenteams, Schotland, Ukraine, Cyprus, EK U 17, Tjechie en Slovenie. Zie ook: www.badminton-ict.nl

5. Medewerkers Hospitality. Mensen die VIPs ontvangen en begeleiden, assisteren op de VIP-tribune, VIP-room en bij prijsuitreikingen. Ook het optreden als gastvrouw of -man behoort tot de mogelijke werkzaamheden.

6. Medewerkers Jeugdactiviteiten. Mensen die helpen bij clinics, kortom jeugdactiviteiten in allerlei vormen, peuteropvang e.d.

Wij bieden onze vrijwilligers een vergoeding van € 25,- per volledige dag, reiskosten van € 0,25 per km of vergoeding bus/treinkaartje en indien noodzakelijk een hotelovernachting.
Bij buitenlandse uitzendingen van het Yonex ICT Team worden alle kosten vergoed.
Uitzendingen kunnen zes tot twaalf dagen duren.

Als u tijdens de Dutch Open als vrijwilliger wilt optreden, neem dan even contact op met Henk Staats, telefoon 036-5313711 of 06-23302922 of stuur een e-mail naar henk.staats@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Stichting Bevordering Topbadminton zoekt vrijwilligers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)