Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder Almere uit tegen Sparta 2

Van der Hoeden|Mulder Almere, team 9, speelt zaterdag 19 september 2009 de eerste wedstrijd van het seizoen 2009/2010 uit tegen Sparta 2 uit het Noord Hollandse Winkel. Een mooie naam trouwens voor een vereniging, Sparta, dat uitkomt in de 1ste Klasse, afdeling 1 van de Regio Noord-Holland.

Dit bestand bestaat niet

Van der Hoeden|Mulder Almere zal dit seizoen zeker proberen een rol van betekenis te spelen in de 1ste Klasse en met de personele bezetting van Melissa Hondeman, Shanice van Stenus, Rick Blok, Krijn Hoetmer en Michael Willig zal dat ook wel gebeuren.

Het bestuur en de sponsor wensen het team veel succes toe in deze competitie.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 19-09-2009 om 09:58 uur

    Hup team! :)

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder Almere uit tegen Sparta 2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)