Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder Almere wint uit van Martinus 2 met 2-6

Nog maar een week geleden trotseerde Van der Hoeden|Mulder Almere , Sparta 2. Vandaag was het dan alweer zover, Van der Hoeden|Mulder Almere moest het opnemen tegen de Heilige Romeinse soldaat, ook wel Martinus Amstelveen genoemd. De naam Martinus is ook gerelateerd aan de naam Mars.

Dit bestand bestaat niet

Van der Hoeden|Mulder Almere 9 moest ‘s morgens vroeg verzamelen, wat dan ook een heuse teambuilding is om allemaal zo vroeg uit bed te komen. Eenmaal aangekomen na een ruimtereis bij de arena van Martinus werden de poorten voor Van der Hoeden|Mulder Almere 9 geopend. De Arena was nog lekker rustig en nog geen andere gladiatoren waren aanwezig. Waar Van der Hoeden|Mulder Almere zich sportief aan het voorbereiden was, waren de opponenten nog met hun reis bezig richting de Arena. Alle teamleden waren aan het acclimatiseren in hun nieuwe omgeving. Wanneer eenmaal de Heilige Romeinse soldaten aangekomen waren kon de strijd beginnen.

De eerste dubbels konden tegelijk gespeeld worden. De heilige Romeinse soldaten hadden beschikking over twee velden. De herendubbel werd gespeeld door Michael en Rick, deze werd met enige strijd gewonnen. Zo werd de damesdubbel door Shanice en Melissa gespeeld, deze werd met enig gemak gewonnen van de twee meer ervaren dames van Martinus.

Na deze twee duels was het tijd voor de singel partijen. De eerste heer van, Van der Hoeden|Mulder Almere 9 moest aantreden. Michael werd geteisterd door een griep en kwam dus niet helemaal fit aan de wedstrijd. Waar hij mocht aantreden tegen een heel ervaren man. Michael won de eerste set met een flinke strijd maar wist helaas de 2de en 3de set niet te winnen. Michael kwam door zijn griep conditioneel tekort in deze veldslag.

Nu was de 2de heren singel aan de beurt. Waar mister 3 setter mocht aantreden, ook wel Krijn Hoetmer genoemd. Dit lid van Van der Hoeden|Mulder Almere 9 kon de voorgaande wedstrijd tegen Sparta 2 niet aanwezig zijn. De meest ervaren strijder van het team mocht aantreden tegen het jongste lid van Martinus. Deze strijd was in de eerste set erg gelijk opgaand, maar Martinus trok aan het langste eind. Zo was het voor Mister 3 setter weer zover om te winnen was een 3 setter nodig. Zo was Mister 3 setter zo nu en dan erg lief voor zijn jonge opponent, hij speelde de shuttle zo nu en dan terug naar de plek waar de jonge soldaat al klaar stond. Ondanks het gulle aanbod van Krijn ging de 2de set naar Van der Hoeden|Mulder Almere 9. Zo was in de 3de set het kaarsje uit van de Martinus speler. Hij probeerde nog alles eruit te halen maar kon aan het einde van de wedstrijd aan de beademing. Zo ging de wedstrijd naar Van der Hoeden|Mulder Almere 9.

Na de heren singels was het tijd voor de dames singels. Waar Melissa als eerste mocht aantreden. De eerste set ging erg moeizaam voor de youngster. Waar Melissa enige woedde ophoopte kwam alles er in een klap uit. Melissa liet haar andere kant zien en gooide haar racket op de grond en schreeuwde eventjes. Zo leek het net alsof Melissa zich ontpopte naar Jeckyll en hyde. Hellaas verloor Melissa de eerste set. Zo ging het in de 2de set beter en won ze deze. Zo was ook de 3de set een stuk beter en pakte de Youngster de wedstrijd(tussenstand 4-1). Na deze wedstrijd was het tijd voor de 2de dames enkel. Hierin mocht Shanice aantreden. Waarin zij het erg moeilijk kreeg tegen de ervaren dame van Martinus. De eerste set was een flinke strijd waarin Shanice niet helemaal in haar spelletje kwam. Deze set ging dan ook naar de ervaren dame van Martinus. Na enige coaching had Shanice weer wat meer rust gevonden. Ze begon het spelletje wat meer te spreiden en had op deze manier de 2de set binnen geslagen. Nu was het voor Shanice ook de taak om de 3de set te spelen. Waarin zij bij vlagen prima spel liet zien en pakte de 3de set ook.

Als laatste moesten de mixen gespeeld worden. Zo mochten Shanice en Rick als eerste aantreden. Waarin zij in een dramatisch optreden niet verder kwamen dan een verlies partij in 3 sets. Zo deden Melissa en Krijn het in de 2de mix wel even anders. Melissa en Krijn lieten even zien hoe het mixen wel moest en versloegen de Romeinse soldaten met enig gemak.

Zo is de strijd geëindigd in een 2-6 winst voor Van der Hoeden|Mulder Almere 9. Zo mag Van der Hoeden|Mulder Almere 9 zich trots prijzen met een totaal van 12 punten uit twee wedstrijden.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 27-09-2009 om 16:07 uur

  \o/

 2. Ernst op 27-09-2009 om 21:00 uur

  Wij hebben weer een schrijver in huis.

  Leuk stukje Rick.

 3. Henk Staats op 27-09-2009 om 21:03 uur

  Ook weer complimenten, zonder meer.

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder Almere wint uit van Martinus 2 met 2-6 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)