Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder wint van Sparta 2

Zaterdag 19 september 2009 speelde in de eerste klasse regio, afdeling 1, Van der Hoeden|Mulder Almere, team 9, uit tegen het Noord-Hollandse Sparta uit Winkel en dat de eerste klap een daalder waard is zo bij de start van de competitie blijkt uit de uitslag. Een prachtige 2-6 overwinning voor Van der Hoeden|Mulder Almere. Michael Willig speler van Van der Hoeden|Mulder schreef dit eigentijdse verslag.

Dit bestand bestaat niet

In oude Maya legenden was het al voorspeld, eind 2009 zou er iets bovennatuurlijks gebeuren. Diegenen die opletten, hebben kunnen voelen dat de grond onder onze voeten beeft . De wereld bereidde zich voor op gebeurtenissen die de toekomst van het menselijk ras zullen bepalen. Op 19 september 2009 was het zo ver. Terwijl alle planeten zich op een lijn verzamelden verrees uit het as van vorige teams een nieuw team, beter dan alle anderen samen. De goden keken toe op die dag, zagen dat het goed was en gaf het de naam Van der Hoeden|Mulder Almere, team 9

Deze groep helden zou het op moeten nemen tegen Sparta, niet Sparta 1 zoals de oude Perzen maar tegen Sparta 2. Niet zomaar om het een of ander, maar omdat legenden altijd grote opponenten hebben. Nog voor de lange weg naar het doel begon, was het eerste verlies al geleden. De meest ervaren strijder van de groep (Krijn) kon niet mee, maar beloofde immer in gedachten met ons mee te strijden. Hoewel er duidelijk iets ontbrak was het hoog tijd om te beginnen met de queeste. Na een zware reis die voor mindere teams een grote tol zou eisen kwam Van der Hoeden|Mulder Almere team 9 aan op de plek waar de toekomst gemaakt zou worden.

Eenmaal aangekomen was het al duidelijk wat voor een titanenstrijd plaats zou vinden, de Spartanen hadden hun 300 meest elite strijders de taak gegeven om de sporthal te verdedigen. Melissa, Shanice, Rick en Michael stonden zij aan zij, klaar om weerstand te leveren tegen deze overweldigende overmacht. Wat hierna gebeurde weet niemand zeker, veel verschillende mythen beschrijven de chaos op een andere manier. Waar allen het wel over eens zijn is dat een era ten einde was en er een nieuw tijdperk aanbrak. De monumentale gebeurtenis haalde het meeste uit al onze helden, nieuwe hoogtepunten waren gevonden die voorheen onmogelijk leken. Niet enkel fysiek waren ze gegroeid, ook in geest, zo was er geen gebrek aan zelfopoffering, het best gezien bij Rick die meerdere malen hard op de grond af dook om een projectiel op te vangen.

Ondanks dit waren de verliezen aan beide zijden , later geconstateerd in de verhouding 2 : 6. Na de krachtmeting die zich over meerdere dagen leek uit te strekken was Van der Hoeden|Mulder Almere, team 9 de overwinnaar. De mensheid was weer een week veilig doch het gerucht gaat dat dit niet het laatste is wat we van Sparta 2 zullen horen.

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 20-09-2009 om 11:46 uur

  Leuk verslag Michael; mag je vaker doen :) Volgende keer ben ik er weer bij!

 2. Henk Staats op 20-09-2009 om 12:20 uur

  Echt een bijzonder leuk verslag. Een voorbeeld voor alle teams die nog wat moeten schrijven. Vooral de geschiedenislink is origineel.

 3. Blokkie op 20-09-2009 om 14:06 uur

  Mooi stukje michael. Frisse invalshoek. Ik heb het met een glimlach op mijn gezicht gelezen. moet je vaker doen. :D

 4. Ernst op 20-09-2009 om 14:25 uur

  Leuk stuk Michael, aparte invalshoek zullen wij maar zeggen. Volgende keer mag je het weer doen.

 5. Harry op 20-09-2009 om 15:17 uur

  Goed gedaan Michael! Het waren goede wedstrijden en de sfeer voor het team is gezet.

 6. Krijn op 20-09-2009 om 15:31 uur

  De sfeer is gezet zonder mij erbij?! Tss! :)

  Trouwens, als iemand van onze sponsor meeleest: welke prutser heeft die site van jullie gemaakt? :(

 7. Rick op 20-09-2009 om 17:42 uur

  Ja krijn sfeer is gezet zonder jou. Jij was der fysiek niet maar we hebben wel aan je gedacht hoor.

  We hebben jou als bewaarder van de Teampot benoemd.
  Omdat jij dat altijd zo goed deed, en je niet aanwezig was (6).

  Verder moet jij dan maar nog meer sfeer toevoegen dan he

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder wint van Sparta 2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)