Badminton Vereniging Almere

Van Zijderveld wint van BC Amersfoort

Van Zijderveld is zaterdagavond 12 september 2009 uitstekend gestart is de eredivisiecompetitie 2009/2010. Thuis in Amstelveen won Van Zijderveld met 5-3 van BC Amersfoort. Het vrouwendubbel van Yao Jie en Yuan Gao, de vrouwenenkel van Yao Jie en de vrouwenenkel van Yuan Gao waren voor BC Amersfoort, hetgeen inhoudt dat de andere partijen voor Van Zijderveld waren. Zondagmiddag 13 september 2009 speelt Van Zijderveld opnieuw thuis tegen het gepromoveerde The Flying Shuttle uit Barendrecht. Als Van Zijderveld ook deze wedstrijd wint, en dat ligt in de lijn der verwachting, dan gaat Van ZIjderveld de eerstkomende weken aan kop in de eredivisie.

Beide wedstrijden zijn overigens vooruit gespeeld. Competitieronde 1 van de eredivisie gaat volgende week in het weekend van 19 en 20 september 2009 van start. Echter niet voor Dekker Almere, want de uitwedstrijd tegen BC Culemborg is verplaatst naar 4 oktober 2009, omdat BC Culemborg het komend weekend niet over zaalruimte beschikt.

Reageer op dit bericht (“Van Zijderveld wint van BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)