Badminton Vereniging Almere

Almeerse vrijwilligers bij de Dutch Open

Een toernooi zoals de Dutch Open kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder de hulp van een groot aantal vrijwilligers. Zo moeten de spelers onder meer opgehaald worden van de treinstations in Almere en dan gebracht worden naar hun hotels. Voor deze hulpdiensten hebben zich vier chauffeurs gemeld met een BVA-achtergrond, te weten Vincent Festen, Henk Mostert, Ernst van Stenus en Henk Staats. Vincent Festen en Henk Mostert zijn vandaag al in actie gekomen en Henk Mostert schrijft daar het volgende over.

Vandaag samen met Vincent en samen met een paar andere leuke oud knarren opgetreden als chauffeur voor de aanloop naar de Dutch Open en geloof me dat is heel leuk. De hele wereld ligt aan je voeten, want er doen geloof ik 28 landen mee en die krijg je allemaal in je bus en ze zijn zonder meer heel erg blij dat je komt.

Amerikanen van het politiebureau Muziekwijk gehaald omdat ze meenden nergens anders heen te kunnen en terwijl je de Amerikanen aflevert bij het Bastion, staan er 15 Indiërs te wachten die dachten met zijn allen in een 7-persoonsbusje te kunnen zoals ze in India gewend zijn en dan raar kijken als dat in Nederland niet mag.

Vanaf morgen wordt het drukker want dan is het pendelen tussen de hotels en Topsporthal.
Vrijdag ga ik geloof ik met twee Indiers naar Hoofddorp om daar een verlenging van Visa aan te vragen met de belofte om een zielig verhaal te houden om ze er versneld door heen te jagen en ze eerder mee terug te nemen, want ze moeten vrijdagmiddag weer spelen. Kortom er gebeuren alleen maar leuke dingen. Jullie worden op de hoogte gehouden

Naast de BVA-chauffeurs zijn er ook nog andere Almeerders actief in de organisatie van de Dutch Open. Dat zijn Almeerders die actief zijn als lijn- en scheidsrechters en het is wellicht leuk om deze knapen en knapinnen ook eens te noemen. Het zijn Donja Pieters, Rob Deriga, Gary Hetharia, Neda Saleh en Henk Smit.

En laten we vooral niet vergeten te melden dat er ook nog BVA-spelers meedoen aan het toernooi en dat zijn:

Het bestuur wenst de spelers veel succes en de chauffeurs en de anderen Almeerders veel plezier en dat het voor Nederland maar een succesvol toernooi mag worden.

Reageer op dit bericht (“Almeerse vrijwilligers bij de Dutch Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)