Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere zaterdag thuis tegen Smashing

Komende zaterdag, 31 oktober 2009 om 19.00 uur speelt Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere tegen BC Smashing uit het Gelderse Wijchen. Kan Dekker Almere het goede resultaat van afgelopen weekend tegen landskampioen BC Duinwijck, een vervolg geven?

Installatiebedrijf C. Dekker

Dat is de vraag en daar weten we komende zaterdagavond het antwoord op. De spelers hebben zich in ieder geval voorgenomen om er weer een heerlijke badmintonavond van te maken en daarmede willen ze in ieder geval de positie van Dekker Almere als 'the best of the rest' handhaven in de eredivisie. Maar stiekem wordt er natuurlijk ook naar de vierde plek gekeken, want de Almeerders willen dolgraag meedoen aan de play-offs.

Stephan Branderhorst, Jeroen van Moorst, Yvonne Sie, Erik Staats, Patty Stolzenbach, Tim Vaessen en Josephine Wentholt kunnen Uw support op zaterdagavond 31 oktober 2009 goed gebruiken en zij rekenen op Uw komst. Zij zullen tot het uiterste gaan om een goed resultaat neer te zetten tegen Smashing uit Wijchen.

Dus tot ziens in Sportcomplex De Toekomtgroep in de Almeerse Parkwijk op zaterdagavond 31 oktober 2009 om 19.00 uur. De toegang is gratis.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere zaterdag thuis tegen Smashing ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)