Badminton Vereniging Almere

Forza Almere thuis tegen Tilburg-1

Zaterdagavond, 3 oktober 2009 om 19.00 uur, speelt Forza Almere, team 2, thuis tegen Tilburg-1. Forza Almere staat na twee speelronden in de eerste divisie afdeling 1 op een keurige tweede plaats met 13 punten, achter Van Zijderveld-3. Tilburg staat op de een na onderste plek met drie punten. Aangezien de competitie pas twee speelronden telt zegt het feitelijk nog niet zo veel.

Het goed kunnen badmintonnen is bepaald niet alleen voorbehouden aan de teams die in de eredivisie spelen. Ook in de eerste divisie kunnen de vrouwen en mannen er wat van. De Badminton Vereniging Almere nodigt U komende zaterdagavond 3 oktober 2009 om 19.00 uur van harte uit om in Sportcomplex De Toekomstgroep de verrichtingen gade te slaan van Yvonne Hoogland, Iris Putters, Monique Slaman, Ralph Starren en Dennis Steenland.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John op 01-10-2009 om 19:40 uur

  He Monique,

  Je telefoon is gisteren in de hal gevonden, ik heb hem aan Gijs Berkelmans gegeven.
  Zaterdag kom ik jullie aanmoedigen.

  Gr John.

 2. Monique op 01-10-2009 om 22:36 uur

  @John
  bedankt! Gijs heeft hem netjes afgegeven.. je zal wel dorst krijgen na al die spannende wedstrijden;), dus je ziet het biertje wel verschijnen :P

Reageer op dit bericht (“Forza Almere thuis tegen Tilburg-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)