Badminton Vereniging Almere

Forza Almere uit tegen Slotermeer-1

Zondag 11 oktober 2009 om 13.30 uur speelt Forza Almere, koploper in de eerste divisie afdeling 1, uit tegen Slotermeer-1. Deze wedstrijd wordt niet gespeeld in de Jan van Galenhal, want die wordt gesloopt of is inmiddels al gesloopt, maar in de Wethouder Verheijhal, Polderweg 300 in Amsterdam-Oost. Forza Almere is gedeeld lijstaanvoerder in de eerste divisie met 19 punten samen met Van Zijderveld-3, maar Forza Almere heeft een beter 'doelgemiddelde'. Slotermeer-1 staat op een gedeelde vijfde plaats met 13 punten.

Forza

Wellicht een heel goed idee om de Forza boys en girls in Amsterdam Oost aan te moedigen tegen Slotermeer-1. De wedstrijden tussen Almere en Slotermeer staan altijd garant voor een gezonde dosis rivaliteit, maar ook van sportiviteit. Een reden te meer om er bij te zijn!

Reageer op dit bericht (“Forza Almere uit tegen Slotermeer-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)