Badminton Vereniging Almere

Forza Almere wint opnieuw

Forza Almere, team 2, heeft zondagmiddag 11 oktober 2009, in de eerste divisie afdeling 1, de uitwedstrijd tegen Slotermeer-1 met 2-6 gewonnen. Daarmede handhaven de Almeerders hun ongeslagen status! Het is overigens voor de vierde keer op rij Dat Forza Almere wint.

Almere ging goed van start. De herendubbel van Ralph en Dennis werd makkelijk gewonnen. Ook de damesdubbel van Iris en Yvonne werd in twee sets gewonnen.

Daarna was het de beurt aan Dennis en Monique. Dennis won eenvoudig en Monique wist het de tweede nog spannend te maken. Na een voorsprong van 19-14 kwam haar tegenstandster goed terug maar wist ze deze nog te winnen met 23-21. Yvonne had geen kind aan een zieke Jessica Othof en wist daardoor de tweede set zelfs met 21-5 te winnen. Na deze 5-0 kon alleen Ralph zijn single niet winnend afsluiten. Hij verloor in drie sets van Dave Veerman.

De mixen leverde daarna nog een winst en een verliespartij op. Dennis en Iris gaven hun tegenstanders geen schijn van kans. Ralph en Monique verloren daarna. Dat betekende gelijk het einde van de ongeslagen status van Monique in deze competitie.

Forza Almere 2 staat op de eerste plaats. Drie punten voor op Van Zijderveld 3. Almere moet nog wel tegen de nummer 2,3,4,en 5 van de ranglijst.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 12-10-2009 om 16:54 uur

    Opnieuw een knappe prestatie!

Reageer op dit bericht (“Forza Almere wint opnieuw ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)