Badminton Vereniging Almere

Komende zondag Forza Almere thuis tegen Van Zundert Velo-3

Komende zondag, 1 november 2009 om 13.30 uur, speelt Forza Almere, team 2, thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Van Zundert Velo-3 uit het Zuidhollandse Wateringen. Forza Almere is de trotse koploper in de eerste divisie afdeling 1 met 22 punten uit vier wedstrijden. Van Zundert Velo-3 staat met 19 punten uit vijf wedstrijden op de vijfde plek.

Forza

Wellicht een goed idee om komende zondag naar Sportcomplex De Toekomstgroep te komen om Yvonne Hoogland, Iris Putters, Monique Slaman, Raph Starren en Dennis Steenland aan te moedigen in deze belangrijke wedstrijd. Zij kunnen Uw support heel goed gebruiken.

Reageer op dit bericht (“Komende zondag Forza Almere thuis tegen Van Zundert Velo-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)