Badminton Vereniging Almere

Op zoek naar namen en foto's

Jaarlijks worden in Almere eind mei/begin juni de Nationale kampioenschappen voor regioteams, vroeger districtsteams, gehouden. Met name bij de jeugd komt Almere altijd sterk voor de dag en al zo’n keer of zeven mocht een jeugdteam van Almere zich kampioen noemen van Nederland.

De laatste keer was dat afgelopen zomer toen het team onder de 17 jaar het kampioenschap binnenhaalde. Maar ook in de jaren 2002 tot en met 2006 werd een Almeers jeugdteam kampioen van Nederland. En wellicht ook nog in het jaar 2000.

We zijn nu op zoek naar de namen van deze spelers, maar ook naar een teamfoto van de kanjers die deze kampioenschappen hebben binnengehaald. We willen namelijk van deze kampioensteams een soort fotogalerij maken.

Als U ons kunt helpen stuur dan de namen en de foto’s naar henk.staats@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Op zoek naar namen en foto's ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)