Badminton Vereniging Almere

Patty Stolzenbach in de kwartfinale!

Patty Stolzenbach, eerste dame van Dekker Almere, heeft tijdens de Dutch Open de kwartfinale bereikt. Woensdagmiddag won de strijdbare Patty Stolzenbach met 21-19 en 21-14 van de Deense Camilla Overgaard. Vandaag donderdagmiddag 15 oktober 2009 moest ook de Belgische Lianne Tan er aan geloven met 21-17 en 21-13. Een mooie overwinning van Patty, want Lianne Tan had gister nog heel verrassend gewonnen van Rachel van Cutsen.

Morgen, vrijdag 16 oktober 2009 speelt Patty tegen de Poolse Olga Konon. Deze Poolse wist in de kwalificatiewedstrijden te winnen van Soraya de Visch van Eibergen (21-7 en 21-11) en van Iris Tabeling met tweemaal 21-19.

Vervolgens won de Poolse Konon zeer verrassend van de nummer één geplaatst, Petya Nedelcheva (21-18 en 21-17) en vervolgens in drie games van de Engelse Helen Davies (23-21, 18-21 en 21-15).

Mag deze Poolse dame niet voor de poes zijn, we weten dat onze Patty Stolzenbach speelt als een tijgerin. Patty is dus zeker niet kansloos, sterker ik geloof in haar.

In dit kader verzoek alle Almeerders, kom morgen naar het Topsportcentrum Almere en kom Patty Stolzenbach aanmoedigen in haar poging om de halve finale van de Dutch Open 2009 te bereiken!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cindy op 16-10-2009 om 09:26 uur

    Strak plan. Als je hoort hoe fanatiek de Duitsers en Engelsen hun landgenoten aanmoedigen, dan zitten wij als Nederlanders er toch wel erg stilletjes bij als de Nederlanders spelen. Hier gaat het dan ook nog eens om een clubgenootje! Verdient toch eigenlijk wel een spandoekje en een trommel of wat, zou je denken. En als we die dan niet meebrengen, dan toch op zijn minst een hoop publiek en aanmoedigingen!
    De partijen zijn het in ieder geval absoluut waard. De damesdubbel gisteren van Maartje Verheul en Ginny Severien was een ware thriller, met een tweede set die met 29-27 eindigde in het voordeel van 'onze' dames. Ontzettend jammer dat ze de derde set niet ook wisten te pakken, maar het was een schitterende partij om naar te kijken. Ik kan iedereen aanraden om lekker te komen kijken, het is genieten van mooi badminton op een steenworp afstand!

Reageer op dit bericht (“Patty Stolzenbach in de kwartfinale! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)