Badminton Vereniging Almere

Pupil van de week: Ailien Koeleman

Komende zondag speelt Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep om 14.00 uur tegen BC Duinwijck uit Haarlem. Pupil van deze week is Ailien Koeleman, die zich hieronder voorstelt:

Heei, ik ben Ailien Koeleman. Ik zit al 2 jaar op badminton en ik zit nu in blauw. Ik ben op badminton gegaan omdat heel veel mensen in mijn straat ook aan badminton deden zoals Steven, Esther, Suzanne, en nog een paar mensen, ik sloeg met hun altijd over en ook op vakantie camping badminton. En omdat ik het zo leuk vond ging ik er zelf op =).

Dit jaar is mijn eerste keer dat ik aan de competitie meedoe en ik zit in het team J8 met Shannen, Daniël, Say-Lok en Vincent, mijn team captain. Ik heb ook meegedaan aan het pepernotentoernooi en clubkampioenschappen toen heb ik dubbel gespeeld met Judith van Cruchten, dat was erg leuk om aan mee te doen.

De zaterdag training is ook erg gezellig en we doen allemaal serieus mee. Tienen en dubbelen zijn een van de leukste dingen om te doen bij een training. Ik zit vanaf het kleurenexamen al in blauw en ik hoop dat ik bij het volgende kleurexamen mee mag doen zodat ik naar rood kan. Het lijkt me erg leuk om deze keer pupil van de week te zijn en ik denk dat wij gaan winnen! =D

Wat ik voor de rest nog leuk vind om te doen;

Reageer op dit bericht (“Pupil van de week: Ailien Koeleman ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)