Badminton Vereniging Almere

Pupil van de week: Ytze Luttik

Komende zaterdag speelt Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep om 19.00 uur tegen Smashing Wijchen uit…jawel, Wijchen. Pupil van deze week is Ytze Luttik. Naast een enorme badmintonliefhebber, die heel veel in de hal te vinden is, houdt Ytze vooral veel van kletsen en gezelligheid. Hieronder stelt hij zich voor.

Nou ik zal me even voorstellen, ik ben Ytze Luttik. Ik ben 14 jaar oud en woon in de Muziekwijk. Ik zit op de school O.S.G. De Meergronden en wel in de derde klas van TL. Het is daar heel erg gezellig, maar natuurlijk is badminton nog veel leuker dan school.

Daniel & Ytze

Ik zit nu 3,5 jaar op badminton. Mijn trainingskleur op dit moment is de kleur Blauw, net als mijn voorgangster in deze ‘Pupil van de week’ serie, Ailien. Hopelijk mag ik met het eerstvolgende kleurexamen naar Rood. Verder volg ik ook nog de Top Junior A training en dat is echt superleuk. Ik leer er heel veel. Einde van het vorig seizoen heb ik helaas mijn voet gebroken, waardoor ik een tijd niet kon spelen. Momenteel ben ik weer helemaal de oude.

Ik speel ook mee in de competitie. Mijn team is de J9 en we spelen onder 15 jaar. Ik heb een heel gezellig team en het gaat dit jaar ook erg goed. We hebben nu al meer punten dan vorig jaar! Mijn foto is er eentje van de clubkampioenschappen van vorig jaar. Ik werd toen tweede in mijn groep achter mijn grote badmintonvriend Daniël.

Als badmintonliefhebber denk ik dat het zaterdag tegen Wijchen een mooie wedstrijd wordt. Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn. Na het succes van vorige week tegen Duinwijck verwacht ik wel een dikke overwinning voor Almere.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Daniel Verkerk op 30-10-2009 om 15:01 uur

    :O

  2. Priscilla Holthuis op 30-10-2009 om 15:37 uur

    Ytzee !
    Super man ! :D

Reageer op dit bericht (“Pupil van de week: Ytze Luttik ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)