Badminton Vereniging Almere

Suzanne Hom geopereerd

Suzanne Hom raakte tijdens een Junior Masters toernooi, eind mei 2009 in Arnhem, ernstig geblesseerd. Wij hebben U daarover geïnformeerd via de site. Afgelopen week is Suzanne geopereerd en van vader Wim kregen we het volgende gemeld.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een berichtje over Suzanne heb verzonden. In de tussentijd hebben jullie haar een aantal malen in de hal gezien. Dit vond ze moeilijk, maar ook erg leuk.

Suzanne heeft niet stilgezeten. Om zo snel mogelijk geopereerd te kunnen worden heeft ze veel ‘gefysiood’, zoals ze het zelf noemde. Dit zou haar helpen bij de revalidatie.

Afgelopen donderdag was het zover! Uit haar hamstring heeft de orthopeed een nieuwe kruisband gemaakt. Alles is goed gegaan en hij heeft ook gezien dat haar knie verder helemaal in orde is. Na één nachtje in het ziekenhuis te hebben doorgebracht hebben wij Suzanne gisteren alweer opgehaald.

Maandag begint de fysio. De eerste 10 dagen kan én mag ze nog niet veel, maar daarna kan de echte revalidatie beginnen. Ze is erg opgewekt en binnenkort komen we wel weer een keertje langs.

Tot zo ver de informatie van Wim Hom. Wij wensen Suzanne een voorspoedige revalidatie en hopen haar gauw weer in de hal te zien.

Reageer op dit bericht (“Suzanne Hom geopereerd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)