Badminton Vereniging Almere

Team 16 geveegd? Mooi niet!!

De uitslag van 1-7 wekt de indruk dat ons team afgelopen zaterdag moeiteloos weggetikt is, maar niets is minder waar: maar liefst ZES driesetters hebben we gespeeld! Het is dan ook extra bitter dat de punten van alle zes die partijen naar USC gingen…

Het herendubbel van Hans en Bert miste nét dat beetje extra om die derde set te pakken, het damesdubbel van Ellen en Cindy is niet op elkaar ingespeeld en kreeg het daardoor niet voor elkaar om het in de derde set af te maken.

Het leek er nog even op dat de eerste herensingle alsnog gewonnen kon worden, toen teamcaptain Hans, ook weer in een driesetter, van 14-20 sterk terugkwam tot 19-20, maar een ongelukkig geraakte bal in het net maakte een einde aan deze hoopvolle puntenreeks.

Het punt van de eerste damessingle werd in twee sets van Renske afgesnoept, maar dat pakken we wel terug als we USC voor de tweede keer tegenkomen.

Bert leek voor het eerste punt voor Almere te gaan zorgen, toen hij de eerste set in zijn zak had en mooi voor stond in de tweede set. Helaas werd ook dit toch weer een driesetter en zijn tegenstander had door zijn inhaalrace dermate veel energie gekregen, dat hij in de derde set vleugels kreeg.

Na de tweede damessingle was Almere eindelijk van die venijnige 0 af en was de eer nog een klein beetje gered. Het doet goed om voor dat punt te mogen zorgen, zeker als je degene bent die in de afgelopen paar seizoenen juist steeds verantwoordelijk was voor het verliespunt in de winstpartijen.

De eerste mix van Hans en Renske werd wederom een driesetter. Mooie partij, maar helaas was het winstpunt wéér voor USC. Ellen en Bert, die de tweede mix speelden, hebben nog slechts in de competitie samen gespeeld, dus ook hier ontbreekt de chemie nog, die verlies tot winst zou kunnen ombuigen.

Al met al hebben we vooral veel games gespeeld, mooie partijen neergezet en op zich best lekker gespeeld, maar die 1-7 voelt niet goed en onverdiend. Mochten we in de return weer zes driesetters moeten spelen, dan moesten die winstpunten maar eens voor ons worden!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. ernst op 05-10-2009 om 12:52 uur

    Ik duim voor jullie bij de uitwedstrijd.

Reageer op dit bericht (“Team 16 geveegd? Mooi niet!! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)