Badminton Vereniging Almere

Uitreiking certificaten Guinness Boek of Records

In de pauze van de sportquizavond werd even tijd ingeruimd om de officiële certificaten van de Guinness Boek of Recordsorganisatie uit te reiken aan de helden van 26 en 27 februari 2009.

Eén van de organisatoren van de recordpoging, Cock van Puffellen overhandigde eerst aan voorzitter Henk Staats het officiële certificaat voor de vereniging. Voorts was er een Verslag van Bevindingen van alle belangrijke documenten en gebeurtenissen van de recordpoging en een schitterend mooi fotoboek voor de vereniging.

Vervolgens waren de helden aan de beurt die naast de terecht mooie woorden ook ieder een certificaat kregen, een Verslag van Bevindingen en het fotoboek. Samen met de certificaten en de knalrode recordshirtjes gingen Joost Berkelmans, Rick Blok, Thijs Maassen en Steven van Puffelen op de foto. Ook de algemeen reserve van de recordpoging, Gijs Berkelmans, ging vanzelfsprekend op de foto.

Een foto, die een plaatsje zal krijgen in de zogenoemde Wall of Fame van de Badminton Vereniging Almere. En dat mag als een hele eer worden beschouwd, want de regel is dat een plaats in deze Wall of Fame alleen voorbehouden is aan spelers en speelsters die ooit individueel een Nationale junioren- of seniorentitel hebben behaald of Europees kampioen geworden zijn.

En zo krijgen de Guinness Book of Recordshelden de eer die hen toekomt!

Reageer op dit bericht (“Uitreiking certificaten Guinness Boek of Records ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)