Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder Almere thuis tegen Vliegende Shuttle-2

Van der Hoeden|Mulder Almere, team 9, komt uit in de eerste klasse, afdeling 1 van de regio Noord-Holland. Het team doet het bepaald niet slecht, want na twee speelronden staan zij op een keurige tweede plaats met 12 punten. Aan kop gaat Swish-2 met 14 punten. Zondagmorgen om 10.00 uur speelt Van der Hoeden|Mulder Almere tegen De Vliegende Shuttle-2 uit Hoofddorp. De Vliegende Shuttle-2 staat op de vierde plek met acht punten.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een leuke wedstrijd van te maken, maar ook weer een leuk verslag. Want deze vrouwen en mannen kunnen niet alleen badmintonnen maar ook schrijven, gezien de eerdere twee wedstrijdverslagen.
Ook in deze derde wedstrijd wenst de sponsor Van der Hoeden|Mulder, meesters in incasso, Melissa Hondeman, Shanice van Stenus, Rick Blok, Krijn Hoetmer en Michael Willig veel succes.

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder Almere thuis tegen Vliegende Shuttle-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)