Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder zondag uit tegen Amsterdam-2

Zondag 11 oktober 2009 om 13.30 uur speelt Van der Hoeden|Mulder Almere, team 9, uit tegen Amsterdam-2. De wedstrijd wordt gespeeld in de Wethouder Verheijhal in Amterdam-Oost. Van der Hoeden|Mulder Almere is medekoploper in de eerste klasse afdeling 1 van de Regio Noord-Holland en heeft 20 punten, evenveel als Swish-2 dat een iets beter doelgemiddelde heeft. Amsterdam is vooralsnog de hekkensluiter in de eerste klasse met drie punten.

Dit bestand bestaat niet

Op basis van de huidige ranglijst heeft Van der Hoeden|Mulder Almere de beste papieren, maar er zijn nog pas drie wedstrijden gespeeld dus alles is nog mogelijk. Het wordt dus nog even afwachten, maar zodra de wedstrijd afgelopen is, kan U op deze site middels het wedstrijdverslag, kennis nemen van het resultaat. En U weet het de verslagen zijn zeker zo leuk als de partijen van dit team.

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder zondag uit tegen Amsterdam-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)