Badminton Vereniging Almere

Winst na strijd voor J1

In tegenstelling tot de voorgaande jaren konden we bij onze thuiswedstrijd een halfuurtje langer uitslapen. De aanvangstijd van onze derde wedstrijd was 10 uur. We moesten onze opwachting maken tegen de J1 van het nabije Huizen, om onze koppositie te verdedigen.

De heren, Tino en Jesper, gingen net als de voorgaande twee wedstrijden proberen het eerste punt te pakken. De eerste set werd met 21-12 gewonnen. In de tweede en derde set lag het energiepeil erg laag, waardoor deze wedstrijd een blamage werd. De tweede en derde set gingen met 21-14 en 21-17 naar Huizen.

De dames wisten deze blamage van de heren met een mooie wedstrijd goed te maken. De eerste set ging met 21-14 naar Kelly en Laura. Die ook de tweede set met 21-10 pakten.

Tristan ging als eerste heer de strijd aan in de enkels. Hij verloor helaas de eerste set met 21-15. Maar in de tweede set speelde Tristan beter, hij won met 21-18 de tweede set. Alleen in de derde set ging het hard, hij stond snel achter en wist dit niet meer goed te maken. Het stond 1-2 in het voordeel van Huizen, nadat Tristan de derde set met 21-11 had verloren.

Laura mocht als eerste dame de baan betreden. Ze speelde een goede partij. Goedgeplaatste shuttles en mooie rally’s resulteerden in een 21-13 en 21-10 winst. Gelukkig stond het weer gelijk, 2 tegen 2.

Jesper werd in zijn eerste set flink aan het werk gezet. Hij verloor deze set met 21-15. De tweede en derde set werden een felle strijd. Hij wist de tweede set met 21-13 te winnen. In de derde set zat zijn tegenstander er doorheen. Jesper speelde een prachtige pot. Het publiek was uitzinnig. De derde set wist Jesper mede door steun van het publiek te winnen met 21-14.

Kelly had weinig moeite met haar enkel, haar tegenstandster had voor aanvang opgeven vanwege een blessure. 4-2 stond het alweer.

In de mix speelden Tino het Laura een spannende wedstrijd. De eerste set wisten ze te winnen met 24-22. En de tweede set wonnen ze met 21-10. Ze speelden goed samen en wonnen verdiend.

De andere mix van Kelly en Tristan liep iets minder gesmeerd. Er werd met 21-15 en 21-13 verloren. Een optelsom van deze wedstrijden betekent een 5-3 winst.
We willen onze ouders bedanken voor het draaien van de bardienst en het aanmoedigen. En wij maken ons weer op voor de volgende wedstrijd, uit tegen de J1 van Duinwijck.

Tot volgende week,
Team J1

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Laura op 07-10-2009 om 20:03 uur

    Was een zeker leuke wedstrijd!

    Volgende week Duijnwijk!!

  2. Laura op 07-10-2009 om 20:04 uur

    was zeker een leuke wedstrijd *

    correctie :9~

Reageer op dit bericht (“Winst na strijd voor J1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)