Badminton Vereniging Almere

Zondag Dekker Almere thuis tegen de landskampioen

Komende zondag, 25 oktober 2009 speelt Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep om 14.00 uur tegen de landskampioen van het seizoen 2008/2009, BC Duinwijck uit Haarlem. Een niet misselijke tegenstander voor Dekker Almere en de Almeerders zullen dan ook alles uit de kast moeten halen om een paar punten te scoren tegen de veruit favoriete Haarlemmers.

Dekker Almere scoorde tot nu toe uit drie wedstrijden precies 11 punten en staat daarmede op een gedeelde vijfde plaats. Duinwijck heeft inmiddels 20 punten uit eveneens drie wedstrijden en zal ongetwijfeld de play-offs gaan halen. Dat is een knappe prestatie van de Duinwijckers, want kopman Koen Ridder heeft als gevolg van een blessure nog geen wedstrijd gespeeld voor Duinwijck. Ook het meespelen van Ruud Bosch is een vraagteken want Ruud Bosch wacht letterlijk en figuurlijk op een knieoperatie.

Het wellicht ontbreken van deze twee toppers aan de kant van Duinwijck, betekent geenszins dat de klus van Dekker Almere minder zwaar wordt. Duinwijck kan immers putten een een arsenaal zeer goede spelers uit team 2, die bij veel andere eredivisieploegen bepaald niet zouden misstaan. Zo zal naar alle waarschijnlijkheid de 'oude' maestro Chris Bruil zijn opwachting maken in team 1 en die speelt nog altijd weergaloos goed. Kortom Dekker Almere moet aan de bak, dat is wel zeker.

De spelers, de trainer-coach, de manager, de sponsors en het bestuur nodigen U allen nadrukkelijk uit, om komende zondagmiddag 25 oktober 2009 om 14.00 uur Dekker Almere aan te moedigen in hun poging om BC Duinwijck een aantal punten af te snoepen.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 19-10-2009 om 22:13 uur

    Wij gaan. nu nog 250 anderen

Reageer op dit bericht (“Zondag Dekker Almere thuis tegen de landskampioen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)