Badminton Vereniging Almere

Benauwde maar verdiende overwinning voor Forza Almere

Zondagmiddag 29 november 2009 om 13.30 uur stond in Sportcomplex De Toekomstgroep de wedstrijd Forza Almere tegen de Roosterse BC-2 op het programma. Beslist geen makkelijke opgave voor Forza Almere, koploper in de eerste divisie, afdeling 1, om van de Limburgers te winnen en dat bleek ook wel uit het verloop van de wedstrijd.

Zoals gewoonlijk gingen de dubbels als eerste de baan op.Tim Vaessen speelde ook dit weekend weer mee en viel in voor de geblesseerde Ralph Starren.
De dubbel van Dennis Steenland en Tim werdt redelijk makkelijk in twee sets gewonnen. De dames Yvonne Hoogland en Iris Putters hadden het een stuk
zwaarder. De eerste set werd makkelijk gewonnen maar door de vele fouten en het goede spel van de dames van Roosterse moest er een derde set gespeeld worden. Deze zeer spannende set werd in de verlenging gewonnen door Roosterse.

Daarna de singles. Yvonne en Tim starten allebij zeer goed en wonnen zo de eerste set met 21-4 en 21-8. De tweede set moesten ze iets harder hun best doen maar na een niet al te lange tijd stond het 3-1 voor Forza Almere 2. De singles van Dennis en Monique waren zeer spannend met mooie rally's.
Dennis won in twee sets maar moest er de laatste punten hard voor vechten. Monique won de eerste set maar moest toezien hoe de tweede set werd
verloren. De derde set werd erg spannend, helaas kon Monique niet voor het vijfde punt zorgen.

Als laatst de mixen, Dennis en Iris speelden een goede mix en wonnen in twee sets. Ralph Starren en Monique startte goed in de eerste set. In de tweede set begon Ralph erg last te krijgen van zijn blessure en helaas werd de mix dan ook in drie sets verloren.

Volgende week staat de wedstrijd TFS uit Bergen op Zoom op het programma.

Reageer op dit bericht (“Benauwde maar verdiende overwinning voor Forza Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)