Badminton Vereniging Almere

Forza Almere tegen Roosterse-2

De koploper in de eerste divisie afdeling 1, Forza Almere, speelt komende zondagmiddag 29 november 2009 om 13.30 uur thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen het Limburgse Roosteren-2. Forza Almere voert de ranglijst aan met 43 punten uit zeven wedstrijden. De Roosterse BC heeft 28 punten uit eveneens zeven wedstrijden en staat op de vijfde plaats.

Denk niet afgaande op de ranglijst dat een dergelijke wedstrijd een gelopen race is. Niets is minder waar. In zijn algemeenheid kan gesteld worden dat veel van de spelers van de teams in de eerste divisie bestaan uit runners up, die op weg zijn ooit de eredivisie te halen of spelers die ooit eredivisie hebben gespeeld. Met andere woorden ieder team is sterk en kan de teams kunnen zo maar van elkaar winnen.

Afgaande op het huidige weertype dat over ons land hangt, is het wellicht een goed idee om komende zondagmiddag 29 november 2009 om 13.30 uur deze wedstrijd in Sportcomplex De Toekomstgroep te komen bezoeken.

U bent van harte welkom!

Reageer op dit bericht (“Forza Almere tegen Roosterse-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)