Badminton Vereniging Almere

Het gaat goed op de RSK en de RJK

Dit weekend worden in Aalsmeer de kampioenschappen gehouden voor de regio Noord Holland. De Badminton Vereniging Almere valt onder de badmintonregio Noord Holland en de BVA-spelers zijn dan ook goed vertegenwoordigd tijdens de kampioenschappen voor de jeugd en de senioren.

Van ingewijden en aanwezigen tijdens dit kampioenschap hebben we vernomen dat het bijzonder goed gaat met de BVA-spelers en dat er tot nu een groot aantal halve finale plaatsen is bereikt voor zowel de senioren als de jeugd.

Wij hopen U vandaag nog te kunnen berichten over de uiteindelijke resultaten van de Almeerse toppers.

Reageer op dit bericht (“Het gaat goed op de RSK en de RJK ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)