Badminton Vereniging Almere

Installatiebedrijf Dekker ook de komende drie jaar hoofdsponsor van Almere

Afgelopen zaterdag 28 november 2009 ondertekenden Carl Dekker, directeur van Installatiebedrijf C. Dekker bv en Henk Staats, voorzitter van de Badminton Vereniging Almere, een nieuwe sponsorovereenkomst voor drie jaar. Concreet betekent dit dat het vlaggeschip van de Badminton Vereniging Almere, team 1, ook de komende drie jaar als Dekker Almere door het leven zal gaan. Dit tot grote tevredenheid van Carl Dekker en Henk Staats.

In dit kader willen we van de gelegenheid gebruik maken om Installatiebedrijf C. Dekker nader aan U voor te stellen.

Ook begin jaren tachtig van de vorige eeuw was er sprake van een economische crisis in Nederland. En dwars tegen deze stroom in, startte Carl Dekker in 1984 zijn eigen bedrijf. Je zou dan ook kunnen zeggen, dat hij anticyclisch investeerde. In geld, maar bovenal in tijd. Hij legde het fundament voor zijn installatiebedrijf door in Almere destijds voor Hfl. 125,-- all in buitenkranen te leveren en te installeren. In vier maanden plaatste Dekker zo’n 750 kranen en er was dan ook een moment dat hij bij wijze van spreken geen buitenkraan meer kon zien. Maar het werkte, mede door de klantvriendelijkheid en de sociale vaardigheid om klantencontacten op te bouwen en uit te bouwen. In het klantenbestand van Installatiebedrijf Dekker komen we particulieren tegen, maar ook aannemers en woningcorporaties en bepaald niet alleen in Almere.
De groei van zijn bedrijf betekende ook dat Carl Dekker inmiddels aan zijn derde bedrijfspand toe is in de De Huchtstraat 11, 1327 EB Almere. Maar dat kan ook bijna niet anders, met tien klasse monteurs in de buitendienst en twee medewerkers op kantoor.

Carl Dekker ontvangt het t-shirt van Ernst van Stenus

De specialismen van Installatiebedrijf C. Dekker bv zijn, naast de al eerder genoemde klantvriendelijkheid:

Carl Dekker licht nog het volgende toe: “Als iemand mailt met het verzoek om even binnen een dag een offerte uit te brengen, die wacht de deleteknop. Een klant die mailt met een probleem of met een verzoek om op een redelijke termijn een offerte uit te brengen wordt met alle égards behandeld. Want ook in deze snelle tijd, wellicht komt het vreemd over, nemen wij de tijd voor onze klanten. Wij kennen onze klanten en dat willen we zo houden ook”.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. dikkenberg op 21-12-2015 om 07:37 uur

  Begrijp ik het goed dat u ook bungalows bouwt?
  Wat zijn de mogelijkheden voor u in Almere-Poort.
  Vriendelijke groeten,
  Bertus van den Dikkenberg
  0618422235

Reageer op dit bericht (“Installatiebedrijf Dekker ook de komende drie jaar hoofdsponsor van Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)