Badminton Vereniging Almere

Patty Stolzenbach doet het prima in Noorwegen

Patty Stolzenbach is tot nu toe uitermate succesvol in het Noorse Oslo tijdens de Norwegian International. In haar single won zij maar liefst drie singles op rij, waaronder de winst op de nummer zeven geplaatst in dit internationale toernooi, Michelle Chan uit Nieuw Zeeland.

In de eerste ronde was de Engelse Nicole Cerfontyne haar tegenstandster en Patty vocht een pittig duel met haar uit om de winst binnen te halen. De partij duurde 40 minuten en in die 40 minuten kreeg Patty haar tegenstandster klein met 21-16, 10-21 en 21-13.
In de tweede ronde stond de Indiaase Pradnva Gadre aan de andere kant van het net. Ook niet voor de poes deze tegenstandster, maar in 25 minuten besliste Patty deze partij in twee games in haar voordeel, te weten 21-16 en 21-17.
Dat Patty het niet eenvoudig cadeau zou krijgen in haar partij tegen de nummer zeven geplaatste, Michelle Chan uit Nieuw Zeeland, stond van te voren vast. Met 21-13 pakte Patty op zijn Stolzenbachs de eerste game. De tweede game was echter voor de Nieuw-Zeelandse met 17-21 en de beslissing moest dus vallen in een zenuwslopende derde game. En in deze game toonde Patty aan in goeden doen te zijn door deze game met 21-15 te winnen!

In de kwartfinale treft Patty de nummer één geplaatst de Duitse Juliane Schenk. Zodra we meer weten, laten we U dat vanzelfsprekend weten.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 14-11-2009 om 15:02 uur

    Het vervult iedereen met trots als Patty wint en dat moet ze vooral blijven doen.

Reageer op dit bericht (“Patty Stolzenbach doet het prima in Noorwegen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)