Badminton Vereniging Almere

Pepernotentoernooi 4 december 2009

Sinterklaas is vanaf zaterdag 14 november 2009 weer in Nederland. Ook bij de Badminton Vereniging Almere zal dat niet ongemerkt voorbijgaan. Op vrijdag 4 december 2009 gaan we weer het jaarlijkse pepernotentoernooi spelen.

We hebben Sinterklaas geschreven maar hij weet nog niet of hij 4 december 2009 tijd heeft om zelf langs te komen. Hij heeft ons wel laten weten dat hij een aantal van zijn beste badmintonpieten zal sturen.

Het toernooi begint om 16.30 uur en je moet dan ook echt binnen zijn, want we hebben een strakke planning. Het duurt tot ongeveer 19.00 uur.

Je zult binnenkort na afloop van je training een inschrijfformulier ontvangen. Wanneer je deze hebt ingevuld, stop je hem in de brievenbus van de jeugdcommissie, deze staat in het gangpad naast de kantine. Je kunt hierop ook aangeven of er iemand wil helpen als teller of achter de bar. Je moet het formulier voor woensdag 25 november 2009 ingeleverd hebben. Ieder jeugdlid mag meedoen. Deelname is gratis. Natuurlijk zijn er pepernoten en je krijgt een keer drinken.

Inschrijven kan via onderstaand formulier, of de formulieren die in de hal worden uitgedeeld.

Inschrijfformulier Pepernotentoernooi 2009

Ouder wil meehelpen met bar:
Ouder wil meehelpen als baanteller:

Na afloop is de kantine open en kunnen jullie blijven eten. Daar moet je dan wel gewoon voor betalen.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar ernst.v.stenus@bvalmere.nl, of plaats een reactie op dit bericht.

Reageer op dit bericht (“Pepernotentoernooi 4 december 2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)