Badminton Vereniging Almere

Pupil van de week: Rowan van der Weegen

Komende zaterdag om 19 uur speelt Dekker Almere tegen Van Zundert Velo. Pupil van deze week deze keer is de enthousiaste Rowan van der Weegen. Hieronder stelt hij zich voor.

Eerst maar 's wat standaard dingen over mezelf

Mijn naam is Rowan van der Weegen en ik ben 15 jaar oud. Ik ben geboren op 29 april 1994. Ik zit in de 4e klas van Villa Parkhurst.

Als hobby’s vind ik, buiten het badmintonnen natuurlijk, het erg leuk om te wandelen, te hardlopen en om op de bank tv te kijken. Ik speel sinds een jaar badminton bij de club. Ik vond het altijd al leuk om bijvoorbeeld op de camping de ‘badmintonnen’.

Sinds 1 week train ik bij groen. Ik vind het super om weer een kleur hoger te mogen trainen. Het is voor mij weer een nieuwe uitdaging en ook leer je weer nieuwe mensen kennen. Het lijkt me een erg leuke groep.

Rowan

In de competitie speel ik in de J11, we beginnen steeds beter te spelen en leren van elke wedstrijd. De foto is van de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Arcade die wij met 6-2 hebben gewonnen.

Over team 1

Er is altijd leuke sfeer en ik ben bij elke thuiswedstrijd aanwezig geweest tot nu toe. Ik vind het heel erg leuk om te kijken en probeer er weer nieuwe, goede dingen van te leren. Ik vind het jammer dat ik niet bij de uitwedstrijden kan zijn.

Ooit hoop ik niet hier te staan als pupil van de week, maar als speler van het eerste team van Dekker Almere.

Team 1 in een paar woorden voor mij: Super spelers, Bijzonder gemotiveerd en Beangstigend goed.

Reageer op dit bericht (“Pupil van de week: Rowan van der Weegen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)