Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder Almere tegen Sparta-2

Zondagmiddag 29 november 2009 om 13.30 uur speelt in Sportcomplex De Toekomstgroep Van der Hoeden|Mulder Almere, team 9, tegen Sparta-2 uit het Noord-Hollandse Winkel. Tot vorige week was Van der Hoeden|Mulder koploper in de eerste klasse regio afdeling 1, maar na de nederlaag uit tegen Swish-2, heeft ditzelfde Swish de koppositie overgenomen.

Het team Van der Hoeden|Mulder zal de achterstand van één punt op Swish niet verder op willen laten lopen en zal een goed resultaat willen neerzetten tegen Sparta-2 dat met 24 punten op een vijfde plaats staat. Swish staat met 44 punten bovenaan en de Almeerders volgen met 43 punten.
De uitwedstrijd tegen Sparta-2 werd overigens met 6-2 gewonnen door Van der Hoeden|Mulder.

Bestuur en sponsors wensen team 9 veel succes tegen Sparta-2.

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder Almere tegen Sparta-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)