Badminton Vereniging Almere

Carlton International Youth Tournament 2009 in Hoensbroek

Van 28 en 29 december 2009 organiseert het Hoensbroekse BC Victoria het Carlton International Youth Tournament 2009. De Badminton Vereniging Almere en de Badminton School Almere zullen in het Limburgse sterk vertegenwoordigd zijn!

Het zal dit jaar al weer de 33e editie worden van dit toernooi wat door zijn internationale karakter altijd een bijzonder sterke bezetting heeft gekend. Dit werd overigens in de afgelopen jaren wel wat minder omdat meer en meer buitenlandse jeugdselecties om allerlei redenen hebben besloten om dit toernooi niet meer in hun toernooikalender op te nemen. Afgaande op de deelnemerslijst kunnen we concluderen dat het met de editie van dit jaar weer de goede kant op gaat. Gaat u maar na: bijna 560 deelnemers (vorig jaar nog ‘slechts’ 470) waaronder nationale jeugdselectiespelers van in ieder geval België, Frankrijk, Engeland en natuurlijk Nederland, aangevuld met spelers uit twaalf andere badmintonsterke landen als Denemarken, Finland en Spanje, staan garant voor het nodige badmintonspektakel in het zuiden des land.
Om een dergelijk groot deelnemersveld te kunnen faciliteren heeft de organisatie de beschikking over maar liefst 50 speelvelden welke verdeeld zijn over vijf locaties in vier verschillende Limburgse gemeenten te weten Hoensbroek, Valkenburg, Brunssum en Heerlen.

De Badminton Vereniging Almere in combinatie met de Badminton School Almere wordt vertegenwoordigd door de volgende deelnemers.

Onder 13 jaar

Onder 15 jaar

Onder 17 jaar

Onder 19 jaar

Het is beslist niet naast de deur om even een kijkje te gaan nemen bij dit toernooi, maar stel dat u toch om de een of andere reden in de buurt bent, ga dan beslist even kijken, want het is meer dan de moeite waard. Bestuur en de Sporttechnische Commissie van de BV Almere wensen alle deelnemers en die van de BVA en BSA in het bijzonder, veel plezier en succes toe!

Voor verdere informatie verwijs ik u graag naar http://www.toernooi.nl en http://www.bcvictoria.nl

Reageer op dit bericht (“Carlton International Youth Tournament 2009 in Hoensbroek ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)