Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen Culemborg

Komende zaterdag, 19 december 2009 om 19.00 uur speelt Dekker Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen BC Culemborg. Dekker Almere heeft, zij het theoretisch, nog altijd een kans om bij de eerste vier te eindigen, maar dan moet er ook tegen BC Culemborg een goede uitslag worden neergezet. Dat lukte het afgelopen weekend tegen The Flying Shuttle uit Barendrecht en tegen Invictus uit Waddinxveen, want in beide wedstrijden was de winst met 7-1 voor Dekker Almere.

De vraag is of Dekker Almere een vervolg kan geven aan de goede resultaten van vorig weekend. In de uitwedstrijd tegen Culemborg draaide Dekker Almere uitermate stroef en werd er met 5-3 gewonnen. Maar de Almeerders zullen het ongetwijfeld komende zaterdag beter willen doen.

Opvallend is trouwens dat het komende weekend, speelronde 10, alle teams uit het linker rijtje van de eredivisie, moeten spelen tegen teams uit het rechter rijtje.

De spelers, de trainer-coach en de manager van Dekker Almere roepen U allen op om toch vooral het team te komen aanmoedigen komende zaterdag, 19 december 2009 om 19.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep.

De toegang is gratis.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen Culemborg ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)