Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Victoria

In het weekend van 2 en 3 januari 2010 wordt in de eredivisie speelronde 11 gespeeld en ook in dit weekend is het zo dat alle clubs uit het linkerrijtje moeten spelen tegen de clubs uit het rechterrijtje. Voor Dekker Almere betekent dit op 2 januari 2010 een uitwedstrijd tegen BC Victoria uit Hoensbroek.

Dat wordt bepaald geen eenvoudige wedstrijd voor Dekker Almere, want BC Victoria is sterk in eigen huis. Thuis won Dekker Almere met 6-2 van Victoria, dat op de ranglijst met 30 punten uit tien wedstrijden de zesde plaats inneemt. Dekker Almere staat vijfde in de eredivisie met 51 punten uit elf wedstrijden.

Trainer-coach Rick Prins, manager Ernst van Stenus en de spelers zullen op 2 januari 2010 vroeg in de middag met een busje vertrekken uit Almere, om ruim op tijd in het Limburgse aanwezig te zijn. Er wordt gezamenlijk gegeten bij het Van der Valkhotel in Heerlen en vervolgens wordt er ruim de tijd genomen om de benen te strekken in Hoensbroek.

Voorzitter Henk Staats, vaste supporter van Dekker Almere, moet helaas verstek laten gaan bij deze uitwedstrijd omdat op 2 januari 2010 om 20.00 uur de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere wordt gehouden.

Het bestuur wenst Dekker Almere veel succes bij de eerste competitiewedstrijd van Dekker Almere in het gloednieuwe jaar 2010 en hoopt dat de goede resultaten van Dekker Almere van de afgelopen weken een waardig vervolg krijgen.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 28-12-2009 om 17:07 uur

    Jongelui,
    Laat het gebeuren en kom blanco terug, dus een nul in het voordeel.
    Ga er voor en maak heel veel mensen (inclusief jullie zelf) blij :). Vreet ze op met huid en haar.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)