Badminton Vereniging Almere

Dubbel weekend voor Dekker Almere

Het komend weekend van 12 en 13 december 2009 werkt Dekker Almere een dubbel programma af. Op zaterdag 12 december 2009 om 19.00 uur speelt Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen The Flying Shuttle uit Barendrecht. Dit is in feite een wedstrijd die vooruit gespeeld wordt, want het is een wedstrijd uit speelronde 15.

Op zondag 13 december 2009 om 16.00 uur speelt Dekker Almere een uitwedstrijd tegen Invictus uit Waddinxveen. Dekker Almere staat op de vijfde plek in de rangschikking van de eredivisie met 31 punten uit acht wedstrijden en The Flying Shuttle staat negende met 16 punten uit negen wedstrijden en Invictus heeft 14 punten uit acht wedstrijden.

Wil Dekker Almere de theoretische kans op de vierde plek benutten, dan zullen de spelers van Dekker Almere twee goede uitslagen neer moeten zetten.
In de uitwedstrijd tegen The Flying Shuttle had Dekker Almere het allesbehalve makkelijk en er werd maar moeizaam gewonnen met 3-5 door de Almeerders.

Enfin er zijn weer genoeg ingrediënten voor een leuke thuis- en uitwedstrijd van Dekker Almere en om er naar te komen kijken.

De spelers, de trainer-coach, de manager en het bestuur rekenen er op dat U zaterdagavond 12 december 2009 om 19.00 uur aanwezig zult zijn in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk om Dekker Almere te komen aanmoedigen.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Vino op 12-12-2009 om 08:29 uur

    Vino en Rose zijn van de partij!!!

Reageer op dit bericht (“Dubbel weekend voor Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)