Badminton Vereniging Almere

Forza Almere thuis tegen TFS ‘57

Zondag 3 januari 2010 speelt Forza Almere thuis om 14.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen TFS ’57 uit Bergen op Zoom. Het is een uitermate belangrijke wedstrijd. Forza Almere is koploper in de eerste divisie afdeling 1 met 56 punten uit 10 wedstrijden. TFS ’57 staat op de tweede plaats met 47 punten uit tien wedstrijden.

Wil TFS ’57 nog een kans maken op directe promotie naar de eredivisie, dan zullen ze kampioen moeten worden in de eerste divisie afdeling 1 en dat betekent dat zij feitelijk van Forza Almere zouden moeten winnen komende zondagmiddag. Forza Almere daarentegen is er op gebrand om de koppositie vast te houden en kampioen te worden van de eerste divisie. Zover is het allemaal nog lang niet want zoals al gezegd Forza Almere zal alles moeten geven om TFS’57 van het lijf te houden.

Kom gezellig naar de Nieuwjaarsreceptie op zondag 3 januari 2010 om 14.00 uur en kijk, onder het eten van de heerlijke oliebollen uit eigen keuken door, naar de heel spannende wedstrijd Forza Almere tegen TFS ’57 uit Bergen op Zoom.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere thuis tegen TFS ‘57 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)