Badminton Vereniging Almere

Forza Almere uit tegen DKC

Zondagmiddag 13 december 2009 om 13.00 uur speelt Forza Almere uit tegen het eerste team van het Haagse DKC. Forza Almere is nog altijd koploper in de eerste divisie afdeling 1 met 50 punten uit negen wedstrijden, ondanks de nederlaag van afgelopen weekend tegen TFS ’57 uit Bergen op Zoom.

Tegen DKC uit zal Forza Almere het bepaald niet gemakkelijk krijgen. Thuis wonnen de Almeerders met 6-2 van DKC, maar het was bepaald geen walk over. DKC staat overigens op een zevende plek op de ranglijst met 35 punten uit eveneens negen wedstrijden.

Zonder over voorspellende gaven te beschikken kan gesteld worden dat het vast en zeker een heel spannende pot wordt komende zondag.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere uit tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)