Badminton Vereniging Almere

Forza Almere uit tegen The Flying Shuttle ‘57

Komende zondag 6 december 2009 om 13.45 uur speelt Forza Almere een uitwedstrijd tegen The Flying Shuttle uit Bergen op Zoom. Forza Almere is de lijstaanvoerder in de eerste divisie afdeling 1 met 48 punten uit acht wedstrijden. The Flying Shuttle staat op een vierde plek met 34 punten uit zeven wedstrijden.

The Flying Shuttle heeft maar zeven wedstrijden gespeeld omdat de uitwedstrijd tegen Van Zijderveld-3 geen doorgang kon vinden. De gemeente Amstelveen had de hal dubbel verhuurd. Dat hoorden de spelers uit Bergen op Zoom toen zij onderweg waren naar Amstelveen.

Forza Almere zal ongetwijfeld compleet zijn op 6 december 2009, want het is niet de verwachting dat de spelers in de zak van Sinterklaas zullen belanden. En dat is maar goed ook, want The Flying Shuttle heeft nog altijd kans om als standaardteam een promotie/degradatiewedstrijd te spelen tegen het team dat negende wordt in de eredivisie. Het gaat dus echt ergens om in deze wedstrijd.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere uit tegen The Flying Shuttle ‘57 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)