Badminton Vereniging Almere

Foutje, bedankt

Vol trots meldden wij afgelopen zaterdag dat ons juniorenteam dat tijdens de teammasters in juni 2009 kampioen werd, door de gemeente Almere was genomineerd als sportploeg voor het jaar 2009. Normaal gesproken vermelden wij deze belangrijke berichten alleen op onze site als we officieel op de hoogte zijn gesteld. Dat waren we zaterdag nog net even niet, maar als het dan is opgenomen in de AlmereVandaag en vermeld staat op de site van de Gemeente Almere, dan denk je laten we deze berichten dan maar vast plaatsen op de site. Het is namelijk ook vreemd als het ‘overal’ bekend is, maar dat we er op onze site nog geen melding van maken.

Wel we hebben ons lesje inmiddels weer eens geleerd, want naar nu blijkt is er een fout gemaakt door de gemeente en/of de AlmereVandaag. Het juniorenteam van de Badminton Vereniging Almere blijkt dus niet te zijn genomineerd.

Het spijt het bestuur oprecht dat wij een verkeerde voorstelling van zaken hebben gegeven en dat ons juniorenteam nu wellicht teleurgesteld is. In dit kader willen als kleine pleister op de wonde het juniorenteam graag uitnodigen om komend weekend de eredivisiewedstrijd Dekker Almere tegen BC Culemborg bij te wonen. De vereniging zorgt dan voor een hapje en een drankje voor jullie. Wij realiseren ons dat jullie bijna altijd aanwezig zijn bij de wedstrijden van Dekker Almere en dat jullie vrijwel altijd helpen bij het bedienen van de scoreborden of er treedt één van jullie op als lijnrechter.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Otto op 14-12-2009 om 16:47 uur

  Helemaal mee eens! Ik vind het aan de ene kant wel bijzonder zuur voor dit team want zo'n nominatie alleen al zou natuurlijk een absolute bekroning zijn geweest van een prachtig seizoen. Aan de andere kant verwacht je natuurlijk niet dat officiele instanties dergelijke fouten maken met alle pijnlijke gevolgen van dien.... |:(

 2. Paula Wijnands op 15-12-2009 om 19:18 uur

  Mogen ze als Nederlands Kampioen niet aan de Wall of Fame? Ik denk dat ze dat wel leuk vinden.

 3. Jeannette op 16-12-2009 om 07:27 uur

  He Paula, wat een goed idee. Nederlands kampioen worden is toch maar een mooie prestatie.

 4. paula.wijnands op 16-12-2009 om 08:50 uur

  Dat dacht ik ook maar het bestuur denkt daar iets anders over. Helaas! :(

 5. Paula Wijnands op 16-12-2009 om 13:50 uur

  Ik ben er inmiddels al achter waarom niet...de hal zou te klein worden...te weinig muren :)

Reageer op dit bericht (“Foutje, bedankt ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)