Badminton Vereniging Almere

Kantoormetamorfose

Vandaag 29 december 2009 gingen Henk van Hulst en Henk Mostert al vroeg op pad naar Amsterdam. De ex-secretaresse van een van de bestuursleden had de vereniging geattendeerd op het feit dat er een aantal bureaus en aanverwante artikelen beschikbaar kwam, vanwege een wijziging van de huisstijl. En aangezien het kantoormeubilair in het kantoor van Sportcomplex De Toekomstgroep duidelijk aan vervanging toe was, lieten de bestuursleden deze kans niet liggen.

Om 12.30 uur waren de beide Henken terug uit Amsterdam met drie fraaie bureaus en stoelen en kon de kantoortransformatie van start. Vincent Festen voegde zich ook nog bij het stel. De drie heren en vier uur later was de oude kantoormeuk verwijderd en vervangen door het nieuwe. De computerapparatuur is al weer aangesloten en komende week worden de ladekasten opnieuw ingericht en dan kun je stellen dat het kantoor een ware metamorfose heeft ondergaan.

Ik, als derde Henk en vierde vrijwilliger, was er ook nog even bij betrokken, maar gezien mijn beide linkerhanden bleef mijn betrokkenheid beperkt tot hier en daar wat opruimwerk.
Hulde aan met name Henk van Hulst en Henk Mostert, die hun vrije dag opofferden en Vincent die er nog maar weer eens een middag ertegen aangooide.
Van Hulst verving en passant met behulp van een hoogwerker ook nog een aantal kapotte TL-balken in de badmintonzaal.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Mostert op 29-12-2009 om 22:24 uur

  Nooit gemerkt dat ik een vrije dag had

 2. Johan op 29-12-2009 om 22:50 uur

  Heren, goed te horen dat het helemaal gelukt is. Was het ook nog een beetje gezellig of alleen bloed, zweet en tranen?

 3. Henk Mostert op 29-12-2009 om 23:26 uur

  Had je er maar bij moeten zijn. Ga jij straks lachen omdat ik nat ben geweest zonder douchen

 4. Henk Staats op 29-12-2009 om 23:34 uur

  Zo lang ik maar niets deed, ging het goed. Vraag dat maar aan Marian, Johan :)

 5. Henk Staats op 01-01-2010 om 13:10 uur

  Afgelopen zomer was het al van een opslagplaats van onder meer oud papier weer een kantoor geworden, maar wel een kantoor met oude kantoormeuk. Nu is het een echt kantoor en dan van deze tijd. Daar kunnen we mee voor de dag komen.

Reageer op dit bericht (“Kantoormetamorfose ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)