Badminton Vereniging Almere

Nek aan nek race Van der Hoeden|Mulder Almere en Swish

In de eerste klasse regio Noord Holland afdeling 1, is sprake van een heuse nek aan nek race om plaats nummer één op de ranglijst tussen Van der Hoeden|Mulder Almere, team 9, en Swish-2 uit Krommenie.

De afgelopen weken hebben de koplopers elkaar afgewisseld en nu staat Van der Hoeden|Mulder Almere aan kop met 57 punten uit negen wedstrijden. Swish-2 heeft 53 punten uit eveneens negen wedstrijden. De nummer drie in deze afdeling, Zeemacht uit Den Helder, staat met 41 punten op gepaste afstand.

Van der Hoeden|Mulder speelt komende zondag 13 december 2009 om 10.00 uur uit tegen De Vliegende Shuttle uit Hoofddorp. De thuiswedstrijd werd met 8-0 gewonnen door de Almeerders. Swish-2 speelt thuis tegen de Hoornse BV-5. Thuis won Swish met 6-1 van Hoorn.

Het wordt weer een spannend badmintonweekend.

Reageer op dit bericht (“Nek aan nek race Van der Hoeden|Mulder Almere en Swish ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)