Badminton Vereniging Almere

Nieuw planbord

Afgelopen zaterdag heeft de “geboorte” plaats gevonden van ons nieuwe planbord!! Jan Nederveen heeft het zaterdag opgehangen.

Jan, hij hangt perfect! Bedankt voor deze assistentie!

Een korte uitleg: de 52 kunststof sleuven zijn omgeven door een aluminium omlijsting. De sleuven zijn ± 12 millimeter diep en geheel afgesloten aan de onderkant. Ze kunen er dus niet meer doorheen vallen. Onze ledenpassen schuiven eenvoudig, maar licht klemmend, in tot een diepte van 12 mm dus. De aangebrachte baanverdeling is 14 centimeter breed.

Er is zodoende voldoende ruimte om de passen in de breedte overlappend te plaatsen op een dusdanige manier, dat, of de naam zichtbaar is, of de pasfoto. Je kunt dus altijd zien wie er al afgehangen heeft, tenzij de passen recht onder elkaar gehangen worden.

In ieder geval heeft de vereniging nu weer een representatief bord, waarop de vereniging trots kan zijn en, als iedereen er mee omgaat zoals het hoort, kunnen wij, de leden, er nog lang plezier aan beleven!!

Henk van Groenigen

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 13-12-2009 om 20:05 uur

  POIDH!

 2. Henk van Groenigen op 14-12-2009 om 09:03 uur

  POIDH ??

 3. Martin op 14-12-2009 om 09:49 uur

  http://www.urbandictionary.com/define.php?term=POIDH

 4. Krijn op 14-12-2009 om 09:52 uur

  In deze context meer bedoeld als "foto's ajb!" :)

Reageer op dit bericht (“Nieuw planbord ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)