Badminton Vereniging Almere

Nieuwjaarsreceptie op zondag 3 januari 2010

Op zondag 3 januari 2010 houdt de Badminton Vereniging Almere van 14.00 tot 17.00 uur haar inmiddels traditionele Nieuwjaarsreceptie in Sportcomplex De Toekomstgroep. De organisatie is evenals voorgaande jaren in handen van Cock van Puffelen en Ronald Blok. Het feit dat de vereniging deze inmiddels traditionele Nieuwjaarsreceptie houdt, kan volledig op het conto worden geschreven van deze entertainmentorganisatoren!

Op zaterdag 2 januari 2010 worden de overheerlijke oliebollen gebakken, waarbij we niet mogen vergeten dat ook Ineke van Puffelen haar steentje bijdraagt. Zij houdt de mannen in de gaten bij het bakken, want anders zijn de bollen al op voordat de Nieuwjaarsreceptie daar is.

Op dezelfde zondag 3 januari 2010 speelt vanaf 14.00 uur Forza Almere een thuiswedstrijd tegen TFS ’57 uit Bergen op Zoom. Dat wordt dus een heel leuke combinatie, want zo kunt U tijdens de Nieuwjaarsreceptie ook nog een blik werpen op deze belangrijke wedstrijd.

Tot zondag 3 januari 2010 om 14.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep bij de Nieuwjaarsreceptie met overheerlijke oliebollen, lekkere hapjes en verfrissende drankjes!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ineke op 30-12-2009 om 13:05 uur

    Beste Henk,

    Dit jaar krijgen wij versterking van Ingrid vd Putten. Dit omdat Monique Berns (altijd vaste kracht bij het oliebollen bakken)op vakantie is met haar gezin en aanhang.
    Maar natuurlijk zullen de bollen weer goed smaken.

Reageer op dit bericht (“Nieuwjaarsreceptie op zondag 3 januari 2010 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)