Badminton Vereniging Almere

Boete: Niet op tijd invullen wedstrijdformulier

Van de week heeft BV Almere van de bond een waarschuwing gekregen voor het niet op tijd invullen van een wedstrijdformulier. Het is nu nog een waarschuwing bij een volgende "overtreding" volgt echter een boete!

De teamcaptains moeten er voor zorgen dat de wedstrijdformulieren op tijd ingevuld zijn. Het formulier dient zondagavond voor 20:45 uur ingevuld en verzonden te zijn in de CompetiteLauncher. Mocht het voor de persoon die het formulier invult al van te voren duidelijk zijn dat dit niet gaat lukken, laat iemand anders het formulier invullen en opsturen. Op deze mannier kan een boete voorkomen worden.

BV Almere staat nu op 'scherp' met wat betreft een boete krijgen voor het te laat insturen van het wedstrijdformulier. Het eerste volgende team dat te laat zijn formulier indient, is de klos! Jammer, maar zo is de situatie. En zoals jullie weten: het team betaalt de eigen boete!

Wees alert en zorg er voor dat het wedstrijdformulier op tijd ingevuld is!

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Paula Wijnands op 12-12-2009 om 14:23 uur

  Waarschijnlijk ben ik een leek...maar wat houdt "verzonden te zijn in de competitielauncher" in? Graag uw uitleg.

 2. Wedstrijdcommissie op 12-12-2009 om 15:16 uur

  "Verzonden te zijn in de CompetitieLauncher" houdt in dat je het wedstrijdformulier daadwerkelijk verzend vanuit de Launcher naar (waarschijnlijk) een ander Administatie Programma van de Badmintonbond. Dit klinkt moeilijker dan het in werkelijkheid is, want binnen de competitieLauncher is daar een 'knop' (met tekst 'Opsturen') voor aanwezig. Het wil soms wel een voorkomen dat men het formulier alleen opslaat (knop "Opslaan") en vergeet het formulier ook daadwerkelijk op te sturen. Waarschijnlijk weet iedereen de knop "Opsturen" wel te vinden, want we zijn al ruim 8 competitieronden bezig, en dit was de eerste waarschuwing.

 3. Krijn op 12-12-2009 om 17:43 uur

  We hebben ook een mailtje van Ger Tabeling gehad over het gedoe met het invoeren van de datum:


  Beste CCP-ers van de REGIO (geldt niet voor de landelijke competitie)

  Na de datumbug van 5/9/09 vraagt hij nu om de datum 1/1/1901. Dit is natuurlijk ondoenlijk om in te kloppen. (probeer het maar je moet steeds een jaar terug klikken wat heel erg veel tijd kost)
  Sinds de bug van 5/9/09 heb ik dit bij de NBB aangegeven die dit probleem bij de ontwerper van de launcher heeft neergelegd. Echter tot op heden is daar nog niets aan gedaan.
  Jullie zullen dus problemen ondervinden om e.e.a. in te kloppen. Controleer eerst of deze bug ook bij jullie zo is. Vul dan het formulier nog maar niet in want dan is alle moeite voor niets!! (hij slaat het formulier n.l. niet op en zo ben je alles weer kwijt)
  Er zullen natuurlijk geen boetes volgen.
  Jullie horen nog zodra het opgelost is.

  Ger

 4. Krijn op 12-12-2009 om 17:52 uur

  Ow, en net nog eentje:


  Beste CCP-ers,

  De datum bug van 1-1-1901 is opgelost. De oude datumbug 7-9-09 blijft dit seizoen. Was kennelijk een invoerfout in het begin van de comp. die niet meer te herstellen is.
  Heb je problemen en staat er toch 1-1-1901 mail dat dan even naar mij. Dus gewoon weer invullen graag..

  Ger

Reageer op dit bericht (“Boete: Niet op tijd invullen wedstrijdformulier ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)