Badminton Vereniging Almere

QontentCup week 9

De goede vriend van mijn baas, Sinterklaas, heeft vriendelijk verzocht of wij de komende weken de update van de QontentCup kunnen verzorgen. Wij zijn daar nog niet zo bedreven in, dus het kost Santa Claus, de andere rendieren en mij dan ook wat moeite. Maar hierbij is de nieuwe lijst toch dan.

Mijn baas, Santa Claus, is niet zo goed met digitale websites en het wereld wijde weet-ik-niet-hoeveel netwerk, maar hij is wel goed in gedichten maken. En gisteren hoorde ik hem mompelen dat hij van plan was om die luie badmintonners van BV Almere eens van een mooi, opbeurend, af en toe scherp van de snede gedicht te voorzien. "En iedereen komt aan bod! Ze maken er een potje van!". Ik weet niet of hij het echt gaat doen, maar als ik jullie was zal ik de komende weken maar je beste beentje voor zetten.

Qontent

Er is mij verteld dat je de lijst voor de jeugd hier kan vinden. De QontentCup voor de senioren dwaalt ook ergens op deze website rond. Grote kans dat je hem hier vindt.

Veel plezier met badmintonnen de komende weken. Rudolf

Reageer op dit bericht (“QontentCup week 9 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)