Badminton Vereniging Almere

Twee mobiele telefoons gevonden

De afgelopen week zijn er twee mobiele telefoons gevonden in Sportcomplex De Toekomstgroep. Wij weten niet van wie deze telefoons zijn. Heeft u wel een idee, neem dan contact op met de verhuurfunctionaris van de BSAO, Henk Mostert, telefoon 036-5322989.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Robert Terpstra op 08-12-2009 om 20:57 uur

    Misschien een goed plan om een nummer zoals thuis of iets dergelijks te bellen en te vragen van wie het nummer is waarmee je zojuist gebeld hebt. (dit werkt uiteraard niet als de batterij leeg is of wanneer de telefoon met een wachtwoord beveiligd is)

    Succes met de verdere zoektocht.

    Gr.

Reageer op dit bericht (“Twee mobiele telefoons gevonden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)